Coctelera Vegeu també Referències Enllaços externs Menú de navegació1695-2014CocteleresWikimedia...


Estris de cuina


barmanbarsdiscotequescòctelssucs de fruitalicorsglaçons






Imatge d'una coctelera (dreta).


Es denomina coctelera a un recipient especialment dissenyat per a barrejar begudes. És utilitzat principalment pel barman en bars i discoteques per a la preparació de còctels.[1]


Per a la preparació del còctel, es col·loquen els ingredients a la coctelera (generalment sucs de fruita, licors, glaçons, etc.) i se sacseja durant alguns segons.


Existeixen diferents tipus de cocteleres. Poden variar en la quantitat de peces, el disseny i el material amb què estan fetes. La majoria de les cocteleres modernes estan fetes d'acer.[2]



Vegeu també


  • Beguda alcohòlica


Referències





  1. Duran, Xavier «La coctelera» (paper). Revista Sàpiens. Sàpiens Publicacions [Barcelona], núm.140, Març 2014, p.18. ISSN: 1695-2014.


  2. Cocteleres




Enllaços externs





A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Coctelera Modifica l'enllaç a Wikidata

  • La Nación - 12/12/2008








Popular posts from this blog

Benedict Cumberbatch Contingut Inicis Debut professional Premis Filmografia bàsica Premis i...

Monticle de plataforma Contingut Est de Nord Amèrica Interpretacions Altres cultures Vegeu...

Escacs Janus Enllaços externs Menú de navegacióEscacs JanusJanusschachBrainKing.comChessV