Coctelera Vegeu també Referències Enllaços externs Menú de navegació1695-2014CocteleresWikimedia...
Estris de cuina
barmanbarsdiscotequescòctelssucs de fruitalicorsglaçons
Es denomina coctelera a un recipient especialment dissenyat per a barrejar begudes. És utilitzat principalment pel barman en bars i discoteques per a la preparació de còctels.[1]
Per a la preparació del còctel, es col·loquen els ingredients a la coctelera (generalment sucs de fruita, licors, glaçons, etc.) i se sacseja durant alguns segons.
Existeixen diferents tipus de cocteleres. Poden variar en la quantitat de peces, el disseny i el material amb què estan fetes. La majoria de les cocteleres modernes estan fetes d'acer.[2]
Vegeu també
- Beguda alcohòlica
Referències
↑ Duran, Xavier «La coctelera» (paper). Revista Sàpiens. Sàpiens Publicacions [Barcelona], núm.140, Març 2014, p.18. ISSN: 1695-2014.
↑ Cocteleres
Enllaços externs
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Coctelera |
- La Nación - 12/12/2008